10-04-28

Sitter här och är nervös över färgen malin just precis har haft i mitt hår, har en känsla att de inte kommer bli som jag vill. Men vad gör det om hundra år? Sen ska jag bege mig till min b-friend. Och imorgon kör vi på praktik. YES!

10-04-27

Sitter här och mår lite smått illa, men vad gör man åt det. Ska snart ut och övningsköra en stund sen åker jag till b-friend. Imorgon har jag halkan som ska göras och en dubbel körlektion, sen ska jag hem till moa som ska göra mig snygg i håret. later!


10-04-25

Nu är helgen slut och det kan ha varit världens lugnaste helg. Men hur skönt har det inte varit? jag vet inte hur många helger sen det var jag INTE festa. Helgen har erbjudit, shopping och mys med b-friend. Och idag har jag ätit glass i söderköping med tove och malin, övningskört, och nu väntas wallander.


10-04-22



Det är dagar som dessa när magen vänder sig ut och in som jag inser hur mycket arbeten jag ligger efter i. Men avstått för att göra någonting annat som då är roligare för stunden. Hur många gånger har jag inte sagt till mig själv att de ska ge en förändring? Har naturkunskaps prov imorgon som jag just nu sitter och pluggar på, för engångskull har jag lagt ner med tid på det än vad jag brukar. för jag vet att jag måste. nog om det. Förövrigt har jag varit på praktiken, och haft en körlektion. Dessa byxer från presentera dagen som jag köpte på rean i måndags. Galet snygga. eller? later.


10-04-19



Känner mig som. vad vet jag. trött efter att inte sovit ordentligt på hela helgen. helgen spenderades med vänner och min b-friend. Idag hade vi halv studiedag, men imorgon har vi lång dag vilket vi  inte gillar.

10-04-15

Umgåtts med gecka, övningkört, besökt solariumet i hopp om att få lite färg. Nu sitter jag och försöker plugga. jag ger upp. Sängen lockar men innan det måste jag duscha. later!


10-04-13

Har blivit ett par cykelshort rikare, fått umgåtts med en malin, öviningskört. Imorgon ska jag besöka dom efterlängtade barnen och även ha min första körlektion. gah


10-04-11

Både fredag och lördag har spenderats hos b-friend. Fredag- Fest. lagom med folk eller? bråk. nyktert vs. onyktert. Men vad gör det. Idag mår jag helt okej, mer än helt okej. Men inte min mage. later!


Fredag

Fredag. Någon ska jobba. Någon ska vara hemma med familjen. Någon ska ut och dansa natten lång. Själv ska jag hem till min b-friend.

10-04-09

Sovit lite för länge kanske. fan vad välbehövt. Duschen kallar!

 

10-03-04

Får en sån härlig känsla i kroppen när jag vaknar utav solen lyser upp i hela rummet. Helgen har bestått av fest som alla andra helger nu för tiden. Har tyvärr inga bilder som kan visa hur kul eller mindre kul det varit. Jag är väldigt dålig på att ta kort även fast jag har med mig kamera till nästan varje fest. Nu ska jag till världens bästa.

10-04-02 / Grattis Alex

Påsklov, tiden går alldeles för fort. om två år står vi också där på trappan och sjunger om studentens lyckliga dag. Och en måndad och 3 dagar är jag 18. Gah. Så säger vi grattis till världens bästa bror som fyller 22 år idag.


RSS 2.0