10-02-28

Ska vi, ska vi inte.. ska vi, ska vi inte?
Vågar jag chansa? Eller är det dumt ?

Vad har helgen erbjudit? Inte det jag ville iallfall. I över en vecka har jag sagt till mig själv att någon dag denna helg ska jag slå klackarna i taket. Men i fredags var jag inte lika säker längre. fan. Men det har varit mysigt på sitt sätt. Bio - mys - träffat tjejerna - falerum - linköping. Imorgon börjar min praktik på sörby dagis/förskola och fortsätter två veckor framåt. nu tog orden slut!


Falerum

Skriver och berättar om min helg senare.
För nu har jag ganska hurry ska till falerum på jakt efter nya skor. later!


10-02-26

Vad har helgen att erbjuda? oplanerat suger.


MINNEN

jag vet inte riktigt vad ja gör, försöker få tiden att gå. har kollat igenom massa gamla bilder, har så många fina stunder och minnen med endel, det som kändes mest var mappen. jullov-08. vilket jullov. ♥

 



10-02-25

vid 16.30 ska jag befinna mig på körskolan. Men ser inte fram emot en bussresa till stan, naej. Helt alone. Tur att det finns musik. later!

!

Jag får ångest när jag tänker på hur fort lovet kommer gå och att jag har praktik på ett dagis i 2 veckor. För några sekunder vill jag faktiskt dö.


10-02-24

Igår tog jag mig själv i kragen och skrev in mig på körskolan, så imorgon börjar min första teori lektion. YES. Nu sitter jag i sängen och är så död man bara kan bli. känner att one tree hill lockar, så tja!


10-02-22

Börjar nästan längta hem till min egna säng. men två nätter till ska vi väl klara med ett gäng nötter?

10-02-19





tack för ikväll mina änglar.

10-02-18

Kortis dag i skolan idag. 8.30 - 12.00. Behövligt. jag har ont i huvet och världens träningverk. gah! Imorgon är det fredag. och det innebär helg och LOV. så så så skönt.


10-02-17



Provet som jag gjorde i naturkunskap idag gick bättre än väntat, men ska inte säga bra. för resultatet kan bli hur som helst. nu ligger jag i sängen, död som jag är efter skolan. lite one tree hill skulle inte sitta helt fel va? naej.


10-02-16

Sitter här och försöker plugga naturkunskap, inte det lättaste. skriver en text som jag inte lyckas sätta samman alls. fotosyntes, cellandning, intressant? Jo visst.

10-02-14



Som sagt, igår slog vi klackarna i taket först hos tove och sedan vidare till anton kemle. DANS DANS DANS! En bra kväll med bra folk runt omkring sig. Nu drar jag täcket över huvet och tänker på oss

10-02-12



jag gör det för att jag älskar dig, o inget annat


10-02-11

Sitter här med huvudvärk som suttit i sen jag vaknade imorse. Känns som jag kommer somna vilken sekund som helst. jag försöker plugga, men var är orken och var är motivationen? later.


Lov(e)



dina fina ord fick mig att tänka. speciellt ordet din.

10-02-10

Mentors tid i 10 minuter. arbetetsmuseium 11.00 - 11.30. kanske världens onödigaste dag. Efter skolan låg jag och moa i en varsin soffa och snarka som grisar.


10-02-09

Detta tänkte bli ett klago-inlägg. men kände att jag inte riktigt orka. Det är bara tisdag och jag borde inte känna såhär. har en mapp som ligger nedanför sängen om fritidskunskap som väntar på att tas upp och börja bli läst, men orkar jag? Nej.

OCH på lördag slår vi klackarna i taket, eller?


10-02-08



skola 8.00 - 15.30. jag känner mig helt död.

10-02-07

Idag har jag inte gjort något mer underhållande än att sitta i en bil tillsammans med malin.


LÖRDAG



Känns som jag skulle behöva en dos sömn, inte lite utan mycket.
Melodifestival, som var allt annat än bra och god mat tillsammans med Linnea. Det blev en bra lördag.


SKOR - MONKI



Hur snygga är dom inte? jag är nöjd, mer än nöjd

10-02-04

Tog en hemma dag idag mest för att inte riskera att bli sjuk tills imorgon, typ


10-02-03

Jag skriver som alla andra, hatar hatar snö. Imorse när jag vakna var jag verken trött eller pigg, utan något där mittimellan. Sitter på bussen påväg in till stan, då jag önskar jag satt påväg hem från stan. Då dom säger att bussarna skulle sluta gå. jävla-jävla-skit-dag. Två timmar efter sitter jag i malins pappas lastbil påväg hem. Tack!

10-02-01

Igår var vi på avatar. jag vart inte så förtrollad som jag trodde att jag skulle bli. Men det var magiskt på sitt sätt.  Idag skola 8.00 - 15.30. Död tjej.


RSS 2.0