10-07-26

Yra omkring på stan igår med Emil, det inhanlades mycket bra grejer. Idag väntas ännu en till dag på stan fast med anna och miranda. Och idag fyller även en av jordens bästa vänner år. Nu ska jag fixa till mig, sen mot stan. Tjing

10-07-19

En sån här dag borde man ligga och lida i solen hela dagen, men. Eftersom jag är shopping beroende ska jag in till stan idag igen på jakt efter nya kläder. Later!

10-07-18

Jag visste det redan innan jag åkte dit, dagarna i vimmerby var sisodär. Emil och jag åkte hem två dagar innan vi skulle åkt hem egentligen. Överlycklig. Jag har haft världens bästa helg med världens bästa pojkvän. Igår kom Emil hem med en ny bil igen. Men den här gången är det inte riktigt lika stor och ful, utan liten och söt. Och idag ska jag träffa emelie som jag inte fått sätt på hela helgen. Tjing!

Mina dagar

Mina dagar spenderas just för det mesta ute, inte inne vid en dator. Därför bloggar jag inte som jag gjorde förr. Egentligen har jag mängder att berätta och massa bilder att lägga ut, men. Imorgon åker jag till Vimmerby och stannar där ända tills söndag, hur ska jag överleva denna vecka?



Jag älskar dig

 


10-07-02

Väntar på malin som ska städa klart apoteket och komma och hämta upp mig för en dag på yxningen. Ledig i två dagar nu. Har redan legat ute i solen nu på morgonen medans vissa står och svettas på jobbet. Later

RSS 2.0