10-03-31

Jag är t r ö t t och har huvudvärk som inte är att leka med. Om jag skulle somna nu skulle jag nog sova bort hela dagen, vilket inte får hända. Jag måste sysselsätta mig med något hela tiden, men misslyckas. Imorgon ska jag gå påskkärring med dagiset, längtar redan. later!


NEW IN






10-03-30

Hur ska jag kunna förklara den glädjen och hur ska jag kunna förklara hur mycket jag skrattat idag med ord. åt mig, åt oss. Det var galet.


10-03-28

Vad har helgen erbjudit? fest, fest och åter fest. Fredagen spenderades hos victor, och gårdagen hos anderstedt. Och hur många helger sen var det inte jag bara tog det lungt? de kan jag inte ens minnas. Imorgon är det skola igen, längsta dagen på hela veckan. hur ska jag orka. later.

10-03-25

Sagt och gjort. några jobb sökta. Helst skulle jag vilja söka en bit bort. drömmar. Något som nyss slagit mig. Förr skulle jag varit rädd. Nu vill jag mer än någonsin. bort.

10-03-23


dagens.

Jag funderar starkt på att gå och lägga mig när som helst. Börjar tidigt imorgon. Varför ens sitta här och skriva detta meningslösa inlägg om min meningslösa dag? Inget har hänt, förutom lite dans på gympan som min grupp inte kunde komma överrens om.


10-03-22





En lång och tråkig dag som innehållt det mesta. Fattar det inte ens själv, men längtar till onsdag - torsdag då jag ska vara på praktik igen. Skolan tar död på mig. depp är bara förnamnet för denna dag. later!

HELGEN

Träningsverk av all dans igår. Jag hatar dagen efter då man måste ta sig hem i gårdagens party outfit, och dom där jävla klackarna. Jag skäms, samtidigt som man ser hur sliten ut som helst. Jag försöker tänka, dem förstår säkert. Och, i fredas firades jonte. Galen helg.

 




10-03-17

Jag har tur att jag har någon som bryr sig om mig. Som kommer hit nu och håller mig sällskap. Jag uppskattar det. Omtanke. Visst vet man mycket väl vilka det är som bryr sig om än.

Sucks

Nu har jag suttit här i över en timme, med detta inlägg öppet för att komma på någonting att skriva. Men det står till. jag ger upp. jag överlever nästan iallafall.


10-03-16

jag vaknar flera gånger per natt. Sätter mig upp. tänker vart jag ska ta vägen. tänker inte på någonting annat än hur ont det gör. hur ska jag få det sluta? Mucoangin, bafusin. smärtstillande vid halsont. Det är mening att det ska bedövas men jag känner inte av någonting. Jag är för trött på att ligga i min säng hela dagarna, men kan inte gör så mycket annat än att gå från mitt rum - köket - toaletten. Jag hatar att tittat på tv, och jag hatar att sitta vid datorn i längre stunder. ändå tvingar jag mig själv.


...

Så var det hänt. termometern har passerat 39 stäcket, och här ligger jag. Och idag har jag studiedag, men vad rör det mig nu?


10-03-15

jag gråter men vad hjälper det, tårarna gör mig inte frisk. Tills i helgen ska jag känna mig, glad, sprallig och taggad. Det borde jag när jag och världens bästa vänner ska fira jontes 20 års dag på badhuset helt alone. gah!



Grattis världens bästa


10-03-14

Känns som jag är tom på ord. Vad har helgen erbjudit? Fredags var det fest, lördags morse blev jag sjuk. feber, öroninflamation, hosta. Ångest. Lägger mig och sover, igen! later.

10-03-11

Precis tagit en brustablett för jag känner att de är nu huvudvärken kommer smygandes. Och, imorgon är det helg. Det ska bli en bra helg!

Tog mig igenom hela riskettan igår.
Idag har jag haft praktik och en teorilektion.


!

jag vet att jag har rätt. Och jag vet att du är för blind för att se saken från en annan synvinkel.


10-03-08

Min dag har innehållit det mesta. jag har jobbat, kört bil, umgåtts med malin. dock inget one tree hill. Imorgon ska jag tillsammans med barnen överraska i köket. eller iallafall försöka. ska även inte till körskolan imorgon. orkar jag det? naej va. Men, jag ska. För det har jag lovat mig själv..


Söndag

trött, för trött. Berättade aldrig om min helg, den har varit full och galen. Malin sa till mig i fredags att hon ville ha lite äventyr, och jag tyckte vi lyckades ganska bra? eller har jag fel. Fick också jordens största baksmälla på köpet. inte lika kul.



Och vem har inte världens bästa bror? som snart fyller 20.
du får aldrig försvinna


10-03-07

Det tar emot att säga att jag har haft en bra helg (som jag verkligen har) när jag mår som jag mår. Jag får väl säga att jag mår som jag förtjänar. Men en baksmälla som denna har jag aldrig varit med om.. Har iallafall fått känna att jag lever, dock kände jag mig inte levande.

Nu går jag runt som en zombie, känner mig verken frisk eller sjuk. Utan något där mittimellan. Sätter på one tree hill och ser om jag lyckas må bättre för en timma eller två. later!

10-03-04

Fan. Vad jag könner mig nöjd. En dag då jag fått ut så mycket som jag egentligen vill få ut av varje dag. Försökte tidigare i veckan men misslyckades. Uppkörningen är bokad o klar. Nu hänger det på mig? Gah!


10-03-02

• Praktik
• körskolan

Drar täcket över huvet och sover som barnet.


Godnatt

Helt död, utan att överdriva.

 


10-03-01

Jag kom dit och allt jag ville var och vända om. Och barnens humör verkade inte heller bättre än så. Men efter några timmar kände jag mig helnöjd. 8 - 14.30 två veckor framåt. Inga problem, eller?

RSS 2.0