10-05-24

Min sista vecka på dagiset, vilket jag inte är glad över. jag kommer sakna barnen nått grymt. Min helg har mest spenderats med emil. Grillade här hemma i fredags. I lördags satt vi o drack och senare gick vi ut till yxningen. men jag vart trött på folket och tog med mig linnea hem och sov. Sen vaknar jag av att emil ringer och säger att han ska till akuten. Ovanligt...Men inte var det han. Och idag kommer mamma hem efter en vecka i italien.


10-05-19

Imorse bestämde jag mig, det gick bättre än förväntat. För hela dagen har jag suttit ner och pluggat, både skolarbete och teori. Så jävla bra jag känner mig. Nu inväntar jag b-friend som ska komma hit och mysa med mig. Sovgott


10-05-17

Grillat med trevliga människor, nu är min mage mer än mätt. Jonte, ponta och emil ska ta några öl här hemma ikväll, och jag ska hoppa in i en dusch nu. later!


10-05-16

Helgen har varit lugn, nästan för lugn. Snart ska jag bege mig till b-friend. later!

10-05-11

Egentligen borde jag sitta och skriva min analys som skulle varit inlämnat för länge sen, har jag ork? Istället har jag suttit ute i solen med mamma och pratat om allt och ingenting. Och snart ska jag ta bussen till b-friend.


Världens bästa




Sitter och inväntar b-friend som ska komma och hämta mig. Han är värd det bästa ♥


.

jag är så nära att jag upp. får inte ge upp. jag får inte återgå till mina gamla vanor. Önskar jag också fick vara så nära som ni.


10-05-09

Helgen kan ha varit världens bästa. Fredags firade vi min 18-årsdag. Jonathan erbjöd sig att stå för festen. Senare bar det av till Hugo. Tackar alla som var med och gjorde min kväll till en kanon kväll. Fick inte en ända bild av kvällen, men vad gör det? Igår skulle det blivit lungt, men hamna iallafall på en hemmafest i gusum. Kan väl inte påstå att det var direkt kul. Jag och b-friend gick istället hem runt 1. Nu väntas mat och sen en varm dusch. Later!


10-05-05

Vilken dålig uppdatering jag vet, men dagarna räcker inte till längre. Eller åtminstonde så känns det som så. Idag är det min första dag som 18-åring som firas med familjen. gah. Duschen väntar efter det ska jag sätta mig ner med skolarbeten som redan skulle varit inlämnat. Jag får ångest i hela kroppen. later!

RSS 2.0