10-01-31 - GRATTIS



Så är dagen kommen, baby fyller 19 idag. Grattis!

MYS





Ibland kan man ha kul med en världens bästa moa.


IGÅR

  

Fick med mig en par leggins och en kavaj hem igår från stan. Gårdagen spenderades hemma hos baby med ett gäng killar, och en linnea. Jag tror jag somna tidigast av oss alla, nämare exakt 10 på en fredag? illa!


KUL ELLER?

När jag väl tänkt ta tag i saken, kommer det alltid ett MEN i vägen. satte mig ner för att göra klart mitt hälsomål som ska redovisas imorgon. MEN upptäckte lika fort att word på min dator inte går att använda än, man måste installera och greja vilket jag inte kan. Så vad gör man, när man ska redovisa och har kommit halvvägs med arbetet. kommer resultera till tjuriga lärare. Morgondagens plus kan jag redan säga idag, shopping rundan på stan, och mys med min finaste.

10-01-28

Känner mig ganska så kass på att uppdatera. men det är så det är, just nu. föredrar baby-mys

Ryktas om att hälsomålet ska vara färdigt tills imorgon, är jag klar? nej. Istället valde jag att prata bort mina lektioner tillsammans med moa. bra gjort av oss.





!

DU dras till det man vet är fel, till det du vet man inte borde. till det som inte går. till det mest omöjliga

VI

Väljer att hantera
väljer att inte ta åt oss, att inte bry oss, att det ska lämna oss oberörd.


 
Jag älskar dig min finaste, forever and always!

10-01-24

Vad har helgen erbjudit på? Fredags - 18års fest. Lördags - blev det lungt, vi skjusade in Anna till stan. På kvällen åkte vi till krille, där han och linnea var. Vi såg på beck, sen vidare till emil pappa.

Bilder sen bellas 18års fest!

 

 

Orkar inte lägga upp fler bilder.

10-01-22

Ikväll laddar vi för 18års fest!




SHOPPING - SMÅ SAKER

Strosade omkring på stan ett tag medans jag väntade på bussen, som alltid annars lyckas jag jämt hitta något. Skulle vara konstigt om jag inte gjorde.
                                                     
   


10-01-20

Dagen har gått fort. riktigt fort. för fort. som alla andra dagar. Det är torsdag. redan, det känns skönt men svårt att förstå. Imorgon slutar vi tolv. egentligen. Men informationsmötet inför valen kom i mellan. Nu sitter jag här, i min säng. Försöker plugga matte, men det går allt annat är bra.  


E

En 20 minuters solning och sätt på en film, är det mest händelserika som hänt mig idag. Upp tidigt imorgon. Så nu väntar sängen. Utan emil. jag känner mig ensamast i världen!

ATT LEVA PÅ EN KÄNSLA

Skriver, suddar ut, skriver, suddar ut. Försöker förklara att jag kan leva på en känsla. Känslan jag får efter jag gav dig den blicken, just den. det känns som en liten bit av den stora stenen lossnar. När jag väl tänkt ta tag i saken så måste jag tänka på denna känsla, att fan.. det var det värt i slutändan.


10-01-18

Har varit hemma från skolan idag. Genom förkyld och halsbränna. Det är så det är.

Min helg har varit bra, mer än bra. Knutgubbe stod på schemat, och jag tyckte det vart ganska lyckat. Vi tjejer fixa iordning oss hemma hos tove. Vid 7-8 gick vi i hus, fast blev inte så många hus för våran del. Så gick hem till tove och fick i oss några cider, med lite dans. Sen vidare till viran. En hel lyckad kväll, iallfall för min del.

Igår blev det bio, snabba cach. Jag, emil, krille, linnea, rebecka, och magnus. Ganska så mys! 



Bild sen i lördags!


GODNATT


10-01-14

Nu är det meningen att jag ska sitta i min säng och skriva om, vad är fritid för dig ? Jag är inte förvånad att jag sitter här men om jag någon gång bara kunde prestera. Just nu gör jag någonting jag är riktigt kass på. jag är själv, jag sitter här ensam. Det är jobbigt, det till o med skrämmer mig. eller.. jag vet inte riktigt för mycket tankar, för dålig på att omformulera till ord. så jag låter bli.


GRATTIS

Dagen till ära, så har malin gått och skaffat sig ett körkort. Grattis! Jag ljuger inte heller när jag säger att jag har, världens bästa.. jag har världens bästa pojkvän. ♥


100112

Jag sitter här och är inte allt för pepp på allt runtomkring just nu. Har endel plugg att ta i tag i för första gången. Men jag kommer ingetvärt. jag försöker inte ens..

De positiva denna dag är min timme på sol & motion tillsammans med Zorana. Imorgon är det må-bra dag i skolan, dvs att man slutar tidigt. NU one tree hill.


100111

Klockan är 20 i 7 och jag sitter vid kökbordet, helt slut. Imorse fick jag reda på att vi bytt schema och upptäckte att vi sluta sent, men kändes inte så jobbigt som jag trodde det skulle göra. Känner mig ändå nöjd med schemat än så länge iallafall. Om jag mår som jag vill imorgon så tar jag med mig gecka upp till stan efter skolan och solar. NU ska jag packa det sista, för att sen bege mig mot bussen till min plutt. Tjing!

 


REA - SHOPPING





Jag fortsätter gå på stan, och fortsätter att köpa saker jag egentligen inte behöver på rean. I fredags tillsammans med tove, hanna, jonte och malin. fick med mig det här utläckra topparna hem. NÖJD!


100110

Det känns verkligen att det är söndag. lika rolig som alla andra söndagar. Dagens höjdpunkt one tree hill. (precis som alla andra söndagar) kärat ner mig totalt.

Börjar känna lite ångest inför skolan nu. hur ska jag kunna ta mig upp? Klarar knappt komma upp vid 11. hur ska jag då lyckas med 6? återstår att se. later!


HELG

Min helg har innehållt mys och stan. Om man sammarfattar det hela så är jag nöjd, mer än nöjd. idag har vi sätt wallander, och såklart sladdat. Och allt inför knutgubbe är klart. nu ska vi sova, och imorgon ska det solas.


100106

Har legat i sängen från 10-2 och tittat på one tree hill säsong 3. Halv 6 åker jag och pussar på min finaste. Imorgon hoppas jag att vi tjejer kan ses och planera inför knutgubbe. Börjar bli dåligt med tid. Later!

100105



Har inte orkat uppdaterat på ett tag och orkar knappt skriva nått nu heller. Frusen(iskall). yr och mår illa. Kom hem från emil för ett tag sen. tro mig eller ej, men har fått CS på min dator. Som emil och jag satt och spela igår. Roligare än vad jag trodde. Nu väntas mat, senare ett varmt bad. Tjing!


Bilder från nyårsafton


















100103



igår var vi på sherlock holmes, emil, jag tove och martin. Kunde ha blivit ett bättre filmval, men inte. Snart säger jag godnatt, med en propp mätt mage och linnea bredvid mig.

2010

Nytt jävla år, vad ska man säga?

Nyår spenderades först hos emil sedan vidare till bill.

 


RSS 2.0