Love



nu åker jag till världens finaste.

091229

Vad ska man skriva om när ingenting händer just nu, och när humöret är stabilt dvs, att man varken kan berätta hur glad man är eller hur ledsen man är.

Varit själv hemma tidigt sen imorse, vänder mig om hela tiden då jag tror någon står bakom mig, eller att någon kommit hem. Skönt att julen är förbi oss, bara nyår kvar.. om 2 dagar men samtidigt inte ha något planerat.

natt blogg

Vissa saker känns väldigt jobbiga. just nu känns det väldigt jobbigt att jag sitter här och skriver fast klockan är 00.47, och jag borde sova för länge sen men inte ens tänkt tanken. Nyår är också en sak som känns jobbigt. Det bör inte kännas jobbigt men nu är det så. det känns för överskattat! 

091228

Nu är all jul hysteri över. Men kanske det värsta kvar. all hysteri kring mellandagsrean. alla galna människor. Jag bara hatar dom! Har shoppat hela dagen idag med fast i linköping med mamma. Det jag fick med mig hem var en svart kappa från Gina och en svart klänning från H&M. avslutade med en middag hemma hos mormor.

091227

har fått endel inhandlat dom här 2 dagarna på stan. ÄLSKA REA!

• Lila tröja - monki
• Lång svart tröja - monki
• Lång grå/svart tröja - monki
• svart nyårs klänning - gina
• svarta glitter strumporbyxer - gina 


Är det nu man ska skriva vad man typ fått eller?



• Svart och vit randig skjorta från monki
• blåa jeans från monki
• en grå/brun pälsväst
• concealer från make up store
• Rouse från make up store
• foundation från make up store
• kajal-penna från make up store
• pengar
• biokort och refilkort
• halsduk från gina
• idol dvd med det bästa från 2004-2009
• underkläder
• strumpor

saknar min baby, mycket!


24 DECEMBER

För några timmar sen åt vi frukost, tomtegröt och julskina. För en timme sen fika vi med pepparkakor och julmust (kaffe) och efter kalle anka ska vi äta massa julmat. tror inte det blir någon risk att man blir hungrig på självaste julafton? MEN, jag får ändå inte in rätt känsla!


SO THIS IS CHRISTMAS !

& så är var det tvungen att bli julafton. Men nu när julen är här betyder det att den snart också är över. det är bara att ta sig igenom det. 

så, GOD JUL!

vi.



du är världen, tack för att lyser upp mina dagar baby ♥

091222

Jag har absolut ingenting att skriva, ändå så loggar jag in här, öppnar ett nytt inlägg. jag kommer inte på något. hur som helst är det 2 dagar kvar till julafton och var är julkänslan?


LOV(E)

hur ska man kunna ta sig ut i detta väder? det går ju inte.
har kollat på one tree hill ett tag nu, annars har ingenting hänt. INGENTING!

tråkigt men samtidigt skönt. jag skyller på vädret. det gör en så o-pepp som man bara kan bli. tur att min fina pojkvän kommer och räddar mig från en ensam och tråkig kväll. han är allt jag någonsin önskat mig. att han orkar vara så underbar.


091217

Idag när klockan ringde 6.00 var min första tanke. julmys, är det verkligen värt? i sekund efter ringer gecka och säger att det bussarna är inställda pga av all denna snön. så vi kommer inte in till skolan på något sätt. eftersom Emil hade fått jullov igår, och jag var näst intill död så somna jag om på bara några sekunder och sov till 1.  iallafall.

sjukt halt ute måste jag säga.
& jag är mycket rädd för att halka = skämma ut mig, eller kanske tillomed dö. överdrev lite där men ni förstår.

runt fyra tiden skjusade emil hem mig i detta oväder, gick det bra? som jag sa det var halt och 
väldigt mycket snö. man såg väl inte allt för mycket. men kom iallafall hem levande. det tackar jag baby för. ♥

nu ska jag lägga mig och se några avsnitt av one tree hill. skriver senare!


091216

slapp dag i skolan, börjde med en lektion på tio minter och sen håla. Hur bra är det? hade sedan redovisning på våra tidningar vi har hållt på med nu i några veckor. en sak ur världen.

nu är jag hos baby. han slutar om en kvart så han lär väl komma snart. imorgon ska vi åka in för att ha julmys. känns onödigt. men finns inget att göra åt saken. avslutning på fredag. äntligen!


091215

Och så har ännu en meninglös dag passerat förbi. idag hade vi matte prov. mycket mycket svårt, utan att överdriva. Hur dålig var jag inte? frågan är om det gör så att jag kan hälsa ett IG i matte välkommet.

jag sitter här med en halsduk, trots det fryser jag . det blir inte bättre av att jag sitter och äter glass.

så vad gör man, väntar på bättre tider.

091213

igår. vänner, dricka o baby.
idag. stan med mammi.


091212

sitter hemma hos emil nu, dock ensam. för han är ute på krogen och roar sig. KUL. har precis kommit hem hit, kvällen har bestått hemma hos gecka. idol och god mat. tack och lov att Erik vann. efter det åkte vi till bruksgården. om det var kul? nej. kunde spenderat min fredag på ett helt annat sätt. imorgon vill jag ösa. har inget mer och säga, så bäst jag låter bli.

,

nu ska ska jag åka till baby, han är värd det bästa.

TJA!


091210

• Skolan = tråkigt så inihelvete, ångestframkallande, deprimerande.

jag är glad att det bara är en dag kvar till helg, och imorgon är det en vecka kvar till jullov. Underbart!
jag hurrar för helg mer än någonsin. men som jag sagt förr, var tar veckorna vägen? blev klar med min insändare idag, betyder att jag har ett problem ur världen. YES.


du.



Du har varit både a och ö för mig, början och slut. Du har varit min morgon och min
kväll och allt där emellan. Du har vart den som ständigt kretsat runt i mitt huvud och
den som bestulit min syn så jag bara kunnat se dig. det kommer aldrig vara någon
annan, bara du! Jag vill vara din förevigt..


..

det gör ont, och det går aldrig över. jag känner mig näst intill död.
nu sängen. med blandade känslor


091206

Här sitter jag med en kopp te, för att hoppas lindra halsen. En ipren för att lindra smärtan i armen. nu är helgen snart förbi. och jag har legat sjuk hela helgen. och varit med baby hela helgen. i fredgas vart det idol-mys hemma hos krille med lite olika folk. turbo, johan, linnea, poppe, emil, krille och jag. jag tror jag fick med alla iallfall. killarna drack medans vi kollade på idol, dom vart högljuda och jobbiga. vid halv tolv gick dom till emils pappa ett tag. vi stannade hemma hos krille. det vart lungt och skönt, jag trivdes! i lördags skulle jag egentligen ut och ösa med mina tjejer, men nej. inget kul om man mår skit. så det blev tv tittande hemma hos emil. vid två åkte vi in till norrköping och hämtade Lena. så kom inte i säng förens halv fem. så jag har min förklaring till varför jag vaknade halv tre idag. men det var skönt, otroligt skönt.

nu är jag hemma, och det känns inte allt för bra med en skolveckan framför sig. vill ha jullov. NU! jag vill ösa nästa helg, jag ska. men nu ska jag och mammi göra knäck. Hej!

Emil hagberg







Älskar att du ser mig
som ingen annan gör ♥


jag slutar aldig att överraska

morgonen idag var det hemskaste på länge.
säkerligens vädrets fel.


har försökt att skriva på min insändare hela dagen, hur gick det då? skit. efter skolan strosa jag omkring själv på stan, skulle ha letat efter julklappar. lyckades ja då? nej. hittade istället en halsduk och en tröja till mig själv. bra. får åka in med mamma någon dag nästa veckan och se om jag lyckas bättre då. börjar få lite panik nu, julen är ju snart här? och för bra som jag är, har jag inte hittat någon julklapp. men jag överlever!
saknade även gecka idag som ligger hemma och har blivit sjuk av vaccinet. men snackade precis lite skit med henne i telfonen, och som tur va känner hon sig bättre och kan gå imorgon. och stötta mig när jag ska ta sprutan, jag vill inte. nej. men jag känner mig tvingad alla andra gör det. och om inte jag gör det kommer jag säkert få det. O det vill jag inte. så imorgon gäller det, jag kan faktiskt erkänna att jag är lite smått nervös.

varje fredag har vi börjat med något som heter hälso cafè. O imorgon är det min grupp. vi ska spela "så ska det låta" och äta fruktsallad till. låter det inte mysigt? jo, det tycker iallfall jag.

& imorgon är det helg..hurra för det

091203

sitter i skolan och håller på och skriver en insändare, går det bra? nej, inte ett dugg faktsikt. har iallafall kommit på att jag vill skriva om utseendefixering. kan nog bli spännande.

slutar vid tolv idag, så då ska jag springa på stan och leta lite julklappar och kanske hinna med och sola. ska också möta jonathan på stan, för han ska med hem till viken idag. nae, nu ska jag ta en bensträckare. hah. later

091202

jag vill gå till skolan.
men mest av allt vill jag träffa mina tjejor.
jag har ont i magen. mycket.

.

En dag som denna borde man spola över..

sitter här ensam, just nu är det skönt att vara ensam. sitter och lyssnar på lugn musik. jag vet inte längre om de är musiken som avgör humöret eller om de är humöret som avgör musiken?

det är inte ofta jag säger det, men jag vill till skolan imorgon. vill inte sitta hemma här en dag till. men samtidigt vet jag att om jag kommer ha lika mycket mensverk som idag, kommer jag bara gå och gnälla och få lika lite gjort som om jag skulle varit hemma. får se hur jag känner mig framåt kvällen.

om jag känner mig bättre och går imorgon, så har jag bestämmt att jag ska sola och gå på stan och titta efter julklappar. bestämmde åtminstonde det förut!


091201

En massa måsten, en massa saker jag bör göra. men inte gör. var är orken och var är motivationen? 

mår illa, ont i magen, ont i ryggen, och yr. vill bara skrika så ont jag har, helst av allt vill jag lägga mig ner i sängen och kunna somna några timmar, som jag egentligen skulle ha sovit inatt. min mensverk kan göra ont, som nu.

har legat i sängen nästan hela dagen, men börjar bli trött på det. men vad ska man göra när man har såhär ont? ingenting. vänta på bättre tider.


RSS 2.0