18.35

som jag skrev, igår åkte jag och mina bästa vänner in till stan och åt på donken. självklart slutade kvällen med lite bus. jag trivdes!

denna dag har spenderats nere i viken med tjejerna, träffade även på jonathan, hanna, victor och tingvall. så allesammans gick till grillen och käka, mys! nu är jag precis hemkommen från gecka, ska hoppa in i en snabb dusch. sen träffa girlsen igen. och imorgon ska jag klippa mig. hejdå


mums

mensvärken har släppt lite, hatar när jag när jag får sådär ont så jag inte vet vad jag ska ta mig till. dagen har bestått av one tree hill, kanske ni nästan kunde gissa er fram. nu åker jag till stan med, gecka, malin, emma och tove och äter på donken, mums!

blää

sitter här med världens mensvärk, gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. vill jag bara lägga mig i sängen och sova hela dagen, eller springa till toaletten och spy


come on girls


vad sägs om en repris i helgen, tjejer?

jag saknar att kunna säga, VI!
för hand i hand klarade vi allt, precis allt.

hope and believe we can do it!





Vi borde inte låtit, allt bara gå förbi oss, inte efter så lång tid
någonstans där inne finns du fortfarande kvar, så många minnen.

Någon dag
Något år
då ska vi lyckas!

Are you with me?


,

lixsom, det går inte att förklara. finns inte ord som kan beskriva känslan, de är något som man gått och tänkt på så länge. väntat på dag efter dag, och sen händer det. vad ska man göra? egentligen borde man vara lättad över att det blev som det blev. man låtsas att inte känna något, man stänger lixsom av känslorna. för att inte visa att det bräns ( för att inte alla ska få veta, att du egentligen trodde att du skulle bli hel, men blev bara ännu trasigare) för egentligen skulle du kunna drunka i dina egna tårar. jag hatar att det är så jävla sant!



lördag

även fast jag är medveten om det, så kan jag inte sluta undra.
jag är medveten om att det kommer vara såhär. och, att jag vill ha det såhär.
eller

lugn och skön fredagskväll, som spenderades hemma framför tvn (idol). blev också god mat tillsammans med jonathan, hanna och mamma. det var ett tag sen jag bara var hemma och tog det lungt, kom jag fram till igår. men det var skönt, riktigt skönt. avslutade kvällen med några one tree hill avsnitt!

har precis duschat och nu ligger jag i sängen med datorn på magen, ikväll vet jag inte vad som händer. jonathan och hanna vill få med mig på bio ikväll, dom ska se den nya beck. så kanske blir det, bio kan vara riktigt mysigt ibland. skriver kanske senare, hejs!


fredagsmys



nu ska jag slänga mig i soffan med en fet godis påse och titta på idol, så jäkla skönt!


ser ner på dig



vet inte hur jag ska reagera. vill bara skrika till dig hur mycket jag hatar dig. bara slänga på luren i örat om jag någonsin skulle få prata med dig i telefon någonting. men så kommer det antagligen inte bli, för jag är för svag, för feg.

är helt slut, och det menar jag. gick upp vid halv sex imorse, vill bara ligga kvar i sängen när klockan ringde, men icke sa nicke, upp skulle jag bara, och upp kom jag. (hihi) slutade tre idag, har ändå inte varit någon speciell jobbig dag, har varit ganska så slappt ändå, de är skönt. men känns som jag hunnit med ovanligt mycket idag måste jag säga, men det är bra. har precis ätit, och nu ska jag se one tree hill, sen väntas sängen.
Hejs

20 oktober

sitter här med pirr i magen utan att veta varför..


booring

ligger i sängen och funderar på att sätta på one tree hill nu, men då kommer jag säkert somna jätte sent inatt. för jag kan inte somna när jag ser det, är helt besatt! (haha) nog om det.. min dag har varit lugn, lite för lugn.

min helg har också varit helt okej. men imorgon är det skola, och jag är hur opepp som man bara kan bli. men godnatt med er!


the thanks i get

Kanske fantiserade jag om hur det plingades på dörren, ståendes med blommor i handen för att be om förlåtelse. Kanske fantisera jag om att ångra sig så fort man klev utanför dörren. Is this the thanks I get ?

sitter hemma hos gecka just nu, kom precis hit. ikväll blir det lungt för våran del, har med mig min data så sitter väl här bland annat ikväll. (haha) blir nog också lite one tree hill ikväll, brännde ut nya avsnitt förut som vi har tänkt oss att se. har också mycket söt saker där uppe i skåpet som väntar på oss, hihi!

igår blev det fest, som spenderades hemma hos kimme. jag gecka o malin tog bussen dit 20.40. det var faktiskt mer folk än vad jag trodde att det skulle vara, dock mycket utanför med tanke på att den var en fest precis bredvid kimmie. i slutet tror jag inte det var alls några folk kvar inne i husena, stod folk precis över allt. det var kallt och jag vart trött så vi tog bussen hem vid tolv och sov gott!

nu ska vi snart äta nått gott som geckas föräldrar gjort, skriver senare! Hejs

,

imorgon är det helg, som jag sagt förr
vart tar dagarna vägen?


091015

jag lät min dröm gå förbi mig

vakande för en timma sen ungefär, om vi ska vara exakt vakna jag vid elva att att telefonen ringde, som vanligt! ligger fortfarande kvar i sängen och slöar, har legat och kollat på one tree hill. det går bara inte att slita sig. låg även och kollade på det igår kväll, i ja? tre timmar kanske. senare på dagen tar jag bussen in till stan och sover hos hanna och jonathan, eftersom att jag börjar skolan imorgon tio över åtta så känns mycket smidigare att sova där, än att sätta sig halv död på en buss halv sju imorn, ingen hitt precis om ni frågar mig.

nu ska jag packa sen ska jag hoppa in i en dusch, sen kanske jag måste äta lite innan jag åker. det kanske vore bra? skriver kanske senare om jag hinner och orkar.
Hejs








Grattis hjärtat

idag är det din dag, grattis skitunge!


Somnar alldeles försent om nätterna, eller rättaresagt, kan knappt somna överhuvudtaget..
Vaknar skapligt sent på dagen (när jag inte blir väckt av telefonen) så det gör de ju inte lättare
för mig att vända tillbaks på dygnet. så dagen har bestått av magont och och huvudvärk som alltid annars när jag sovit för lite.

imorse vaknade jag faktiskt av att jonathan stod och kolla på mig, usch, fy och blä. känns obehagligt att vakna när någon står och tittat på en sådär, vissligen var det bara jonathan. så dagen har spenderats tillsammans med den där token, han är ju bara för galen ibland. på eftermiddagen satte vi igång och laga tacos här hemma, sedan kom mamma hem vart efter, och då stack jonte på träning. har även varit och lånat one tree hill avsnitt av gecka nu, så ikväll vet ni vad jag gör.

morgondagen blir inte som den hade tänkt, rektorn på haga skolan ringde och sa att jag ska börja på fredag istället, fråga mig inte varför men han tyckte det var bättre, så blir ännu en dag då jag kan lata mig här hemma. men imorgon kväll åker jag och sover hemma hos hanna och jonathan i stan, så jag slipper alla bussar hit och dit, och dessutom får jag sova lite längre på morgonen med, och det är inte illa. men nu ska jag krypa ner under täcket i sängen och sätta på one tree hill.
Hejs






.

trodde jag var stark, trodde inte jag skulle låta mig falla
jag ljuger för mig själv ständigt



Don't worry about a thing

vad du än gör så peta inte på mig, för då bryter jag ihop!

idag har jag hunnit och med att dammsuga mitt rum, har även plockat ihop lite kläder och lagt in i garderoben som har legat lite över allt i mitt rum, är ganska så dålig på att hänga tillbaka det i garderoben. men nu hänger det där det ska, och nu kommer jag säkert hitta lite bättre, och inte känna mig lika stressead på morgonen när jag inte hittar det jag ska ha. måste säga att jag börjar få lite smått panik nu, för det är inte alls långt kvar till torsdag. och klassen är på tjugo sju elever. men det ska bli jätte kul och jag tror jag kommer trivas väldigt bra.

idag blir det ganska så ensamt, mamma ska på någon kurs och kommer inte hem förens nio ikväll. jag kan inte påstå att jag tycker det är speciellt skönt att vara själv, det blir lite för ensamt, man blir nästan lite deppig..
nu ska jag ner och ta mig något att äta, magen kurrar som bara den. sen ska jag lägga mig i ett bad
Hejs

 


helt slut

kom precis innan för dörren, är helt slut. kan ju ha med och göra att jag inte kunde somna inatt, sista gången jag tittade på klockan var den tre. sen har jag börjat få ont typ nedanför brösten, så kan knappt andas i vissa tillfällen, som inatt. vakna och fick världens panik och inte kunde andas. vet inte om jag ska kolla upp det eller inte..

som jag sa så kom jag precis hem, har äntligen varit på hagagymnasiet på möte nu. det gick bra, rektorn där på skolan informerade om friskvård och samhäll, vilket hördes mycket bra. lutar nog faktiskt mot samhäll eftersom jag faktiskt inte rikitgt vet vad jag vill bli, eller känner vad jag är intresserad av. jag tror det kan blir bra, väldigt bra om jag ska vara ärlig. så nu ska jag vara hemma tills på torsdag och tänka igenom, sen börjas allt pluggande igen.

nae, nu ska jag ta mig nått att äta. sen ska jag se om det går nått bra på tv ikväll. blir nog inte så mycket mer för ikväll, skriver kanske senare om jag orkar!
Hejs

life is a fairy tale

Nu för tiden så blir jag ledsen för minsta lilla och det går varje gång ut över någon annan fast att jag egentligen inte vill. Jag blir samtidigt knäckt av minsta lilla, som nu, känner mig lika knäckt som en penna som precis gått av på mitten!

för en lång lång tid

dricker min kopp te här framför datan, har precis kommit ut från duschen. valdigt skönt och behövligt, kändes som jag skulle kunna stå där resten av mitt liv. idag har jag även varit lite extra duktigt, har faktiskt städat mitt rum som var fruktansvärt dammigt. inte så speciellt fräscht! hagagymnasiet ringde även förut, så nu är det bestämmt halv fem på måndag sitter jag och mamma på möte, så nästa vecka börjar jag i skolan som vanligt igen, troligtvis i stan.. resen av dagen vet jag inte vad som händer, är ovanligt sugen på godis. vet inte varför men när jag tänker på det så vattnas det i munnen på mig..
later



hejs


omtummlad till tusen

känner mig inte direkt på topp, känner mig ganska så upp o ner vänd om jag ska vara ärlig.

ligger hemma i min säng med datorn på magen, som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag spenderat dagen tillsammans med gecka. runt sex tiden åkte jag ner och sola, sedan bar det hemmåt. har inte gjort så speciellt mycket dom senaste timmarna, satt nere i köket en stund och prata med mamma om allt och inget. funderar på att lägga mig i ett varm bad, har ändå inget annat för mig..


a smile doesn't always mean happiness

nae, nu ska jag lägga mig i ett bad. sen ska jag titta vad som går på tv. i helgen satsar vi på party och hoppas det blir lyckat. Hejs


7 oktober, onsdag

ibland önskar man att allt vore lekande lätt

dagen började med en sovmogon tillsammans med gecka och det gillas starkt, väldigt starkt! är ledig från skolan idag, hade inga lektioner alls. kan också tillägga att skolan inte har fixat några praktikplatser till mig ännu, så nu säger dom att jag måste byta linje, blir bara så sur och irreterad.. så på måndag ska jag och mamma på möte och se hur det blir, har funderat starkt på friskvård på haga, men får se vad dom säger på mötet på måndag. nog om det.. dagen har spenderats hemma hos gecka, vi har till o med varit så duktiga och lagat maten själva. det blev kyckling och ris. vart faktiskt ganska lyckat!

nu ska jag ner och sola. later


03.38

jag tror jag börjar få riktigt stora sömnproblem !




m u m s

Ny tid, ny blogg!
Allt nu känns ganska så nytt, så varför inte satsa på en ny blogg?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0