första advent

försöker skriva en julklapps/önskelista. men vad önskar man sig? jag vill komma på alla möjliga saker. men varje år. oavsett födelsadag, julafton så står det bara en sak på min lista: pengar. trist!

mys med första advent idag, känns som att vi närmar oss julen lite mer nu iallafall.

091129

har inte uppdaterat under helgen, pga att jag faktiskt inte vart hemma alls mycket under helgen. i fredags spendera jag kvällen med, malin, gecka emma och tove. hos tove i gusum. det blev idol-mys med tacos till det. var det bara jag som tyckte att kalle skulle ha åkt istället för mariett? dåligt, ångrar att jag inte rösta! om det ens skulle gjort någon skillnad, men man vet aldig. kanske det. hoppas iallafall att finalen står mellan tove och erik. senare vart vi för raslösa och tog några varv med bilen i gusum, tills malin och gecka fastna hos dampe. då kom emil som hade varit på julbord med holmo hem, så då gick vi hem och sov gott!

lördagen var lugn och skön, jag och emil var hemma och myste hela dagen. senare på kvällen åkte vi in till stan och kolla på bio, luftslottet som sprängdes. rikitgt bra. den började vid kvart över 9. så var inte hemma förens halv ett.

söndag igen, inget kul alls. är inte allt för taggad för en hel skolvecka framför mig. absolut inte. skulle behöva mitt jullov nu istället. längar som en tok, vill ha jullov nu!!


091126

har precis plockat iordning i min garderob som såg helt upponer vänd. jag har en förmåga att kasta in saker när jag känner mig stressad och ska iväg, speciellt på morgonen. men nu ser det skapligt ut iallafall. så ska försöka hålla det sådär nu. om jag lyckas med det. haha!!

efter skolan så strosa jag, gecka och moa omkring på stan ett tag. fick med mig dom här utläckra skorna hem, är helt förälskad i dom. är helt nöjd med köpet..





ska hoppa in i en dusch vart efter, men känns som ett one tree hill avsnitt lockar först. men alltid när man tänker att man bara ska se ett, så slutar det med att man kanske har tittat på fem avsnitt eller nått sånt, det går inte att sluta se. det är för bra helt enkelt. haha. imorgon är det helg, så skönt. en så länge har jag inga planer om vad som händer, det ser ganska dött ut en så länge. men det är sånt som märks antar jag. senare blir det baby-mys..


baby

för att undvika en ensam, tråkig och grå vardag så åker jag till baby


091125

jag är grymt seg idag, trots att jag bara haft en lektion idag..som man inte jobbade så speciellt hårt på. slutade även tolv idag, underbart!

förövrigt idag så har jag strosat omkring på stan med gecka. hittade ett par leggings och en klänning från monki. ångrade mig på bussresan hem att jag inte köpte halsduken jag titta på, men det kan jag ta imorn isånnafall.

igår blev det baby-mys hela dagen. och idag blir det one tree hill hela dagen. gilla! nu ska jag gå ner och se om det finns nått att äta, min magge kurrar som bara den. so back to reality!


monday

skönt att måndagen snart är förbi, gillar inte måndagar. det är svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen efter en hel helg, och veta att man har ylligare fyra ur jobbiga dagar framöver. bläää! fast den här veckan kommer inte vara lika jobbig som vanligt, både onsdag och torsdag slutar jag tolv. på onsdag har vi kompledigt för öppethus som vi hade någongång förra veckan. och torsdagar slutar vi alltid tidigt!

idag har vi väl inte gjort så speciellt mycket i skolan känns det som, gått omkring och inte gjort ett skit. den ända lektionen som kändes nödvändig idag var engelskan då jag nästan hann färdigt med filmrecensionen. slutade vid två tiden så då tog jag bussen direkt hem till viken..

nu ska jag lägga mig i sängen och se på one tree hill, kommer säkert fasta där hela kvällen. men skriver kanske senare om jag har ork, lust, tid osv..

,

så jävla confused.

Förövrigt kommer det dagar då jag saknar dig
Undrar om jag ens finns med i dina tankar längre..
Eller om du glömt bort, att jag ens existera.

091122

ännu ett tack till alla dom som gjorde min kväll igår. kvällen startade hemma hos tove, med lite dricka och dans. sen bar det av till viran, vi lyckades komma in även att vi inte betala och är minderåringa. ett stort plus till oss. 

kom hem från emil vid sisodär halv tre tiden, så då hoppa jag in i en varm dusch, vilket var väldigt skönt. nu sitter jag här framför datorn, som redan börjar bli lång tråkigt. så jag satsar nog på några one tree hill avsnitt, känner mig inte heller allt för pigg för att hitta på nått annat. later!


02.28



sitter hemma hos baby och klockan är 02.28. har nyss kommit hem och jag känner mig helt död. helt okej kväll, men nu är sängen min bästa vän. skriver mer imorgon! Sovgott

lördag



ska spendera min kväll med dom här tokarna, vet inte riktigt än vad vi ska hitta på. jag tror på dricka och dans, dock blir det nog bara vi tre. för ikväll ska det vara något på viran så alla som är 18 kommer ju säkert tillbringa sin kväll där, och jag hurrar verkligen för att jag bara är 17 vid ett sånt här tillfälle. men tur att man har vänner, som är lika gammla så man inte känner sig helt övergiven än sån här lördags kväll.

förövrigt sitter jag och väntar på att gecka ska komma nu, så vi kan åka vidare till tovsan vart efter. men innan det ska jag ner och hälsa på gästerna som kom nu, mamma ska nämligen ha fullt hus här hemma ikväll..


äntligen fredag.

helg och det är så jävla underbart!

är helt slut körd efter skolan, känns som det har varit en jätte lång dag. men jag slutade vid två, det är väl inte så farligt? nu sitter jag här framför datan, och njuter av att det är början på en helg som kommer ta slut lika fort som alltid, helgerna både inte vara så korta när veckorna är så långa.

men det känns bra att spendera kvällen med baby, idol och god saker står på schemat! nae nu ska jag hoppa in i en dusch, och hoppas på att jag piggnar till lite innan jag tar fram godis påsen. hi hi hi..

torsdag

1. Skolan (till 11.50)
2. Bussresa hem till valdemarsvik
3. one tree hill
4. senare åka till baby!

denna dag har och kommer nog inte innehålla så mycket mer..


kvällen är här.



nu ska jag hoppa in i en varm dusch, känns som att det lockar ganska så starkt. vart efter ska jag lägga mig i sängen och se på one tree hill, ska också försöka somna rätt så skapligt ikväll.. men att sova själv är det värsta som finns! vid tio hoppas jag på att jag sover som ett barn, godnatt!


Take this heart, and make a dream come true

jag är en riktig bitch att ha och göra med just nu. vill bara lägga mig i sängen och skrika, typ? eller kolla på one tree hill, eller fortsätta lyssna på den här underbara låten. men.. nu sitter jag här istället.

ingen bra dag, nej absolut inte. har varit seg och irreterad hela dagen, varför? det har jag ingen aning. plus jag sluta sent, och hade prov som kändes sisodär, jag som ville att det skulle kännas bra, jävligt bra! men icke. sen ska jag klara av att vara ifrån emil, och mina vänner hela dagen. ensamnt, ja! som tur va slutar jag tolv imorgon, annars vet jag inte vad jag hade gjort, slängt mig i sjön kanske. inte vet jag. men här hade jag inte vart iallafall.

bara för att inte ni ska sluta och läsa mitt i det här inlägget, så kanske jag borde sluta nu. mycket tråkig dag. hoppas ni har haft en bättre dag än jag. nu ska jag ner och äta, sen sätta på one tree hill. det är bäst när man mår sämst!


måndag

imorgon kan jag sova till tio om jag vill, börjar inte förens ett pga att skolan har öppet hus. och jag ska inte vara där förens ett, det ni. hur bra som helst, eller ja iallafall för min del.


vilken pajas

idag har min skoldag varit lugn, så jävla lugn. den har väl innehållt det mesta, matte, engelska, samhäll. men ändå har den varit lugn. lektionerna har varit allmänt lugna. slutade tio i två, så tog bussen direkt hem till viken. var hemma vid halv fyra med bussen, väldigt skönt. nu har precis stoppat i mig lite att äta, det vart kyckling och potatissallad, mums. nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, sen drar jag till plutten. Hejs!

091115

ännu en söndag här, och ännu en dag man har söndagsångest!

förövrigt har min helg varit bra, riktigt bra. i fredags hade jag studiedag, så dagen började med en sovmorgon. gilla! dagen/kvällen blev lung, kollade idol och åt massa gott. efter idol kom emil och då bar det av till han. i lördags spendera jag min dag tillsammans med tove och malin, dansa, drack och njöt av livet. senare kom emil och grabb gänget, så vart lite småpartaj kanske man kan säga, eller ? runt tolv halv ett kom steve och helene hem så då gick jag och emil hem, och dom andra vet jag inte vart dom tog vägen..

nu har jag precis ätit lite, ska hoppa in i en dusch vart efter. känns som att det lockar väldigt stakt. efter det blir det såklart lite one tree hill. skriver nog senare. hejs

.

jag är inget utan det jag vill vara
impulsiv, pigg, positiv

att leva livet
livsglädje
att det är värt varenda dag, varenda sekund

jag är allmänt tråkig
och jag hatar tråkiga människor!









cute


bara för att hitta en jätte gammal bild på mig och emil, haha!

so what's a dad!

Mina drömmar fortsätter, jag går förbi dig, utan att säga ett ord, med en tom men samtidigt arg blick. Eller med sprutande tårar samtidigt som jag skriker till dig att du är inte värd dem, du är inte värd att jag bryr mig.

För det första undrar jag varför jag drömmer om dig, för det andra undrar jag varför jag i alla drömmar visar all denna ilska mot dig , och varför dessa drömmar återuppkommer...

So what's a dad?

jag vet fortfarande inte vad som är värst, att du lämnade mig i en lögn, och njöt. eller att du påstod att jag ens inte existerar? men nu kvittar det, för mig spelar det ingenroll om jag aldrig mer få se dig.



idiotiska ord

skulle gått till skolan, men blev inget idag heller pga av min HALS! börjar också få ont i kroppen, hela jag känns upp o ner vänd. mer än vanligt.

har varit hemma från skolan i två dagar nu, det känns som en evighet. jag har tröttnat på att sitta här i min säng med datorn. men vad gör man? jag gör ingenting. det finns inget jag kan berätta om och inga tankar som väntar på att bli skrivna i ord. det är så mycket enklare att uttrycka sig när allt känns tyngre. inte som nu.

för att min hals ska må bättre i några minuter, så ska jag ner och göra mig en kopp te. sen ska jag fortsätta med one tree hill. later!

goodnight

nu ligger jag i sängen, och är redo för ett avsnitt till av one tree hill. det får bli det sista för idag. sen säger jag godnatt!

feel better

mår bättre, det känns skönt. har fått sovit i två timmar, och fått i mig lite mat. (pizza) som jonte kom hem med. var väl inte allt för hungrig, men nått måste jag ju få i mig. min bror kan vara riktigt snäll vissa dagar, för det är ju inte varje dag han kommer hem med pizza till mig, när jag dessutom inte ens har betalat för den. så man kan säga att idag var ett väldigt stort undantag, haha. nog om det.

mamma är på kurs och kommer inte hem förens tio ikväll, vilket jag inte tycker om. det betyder att jag får undehålla mig själv när jonathan ska på träning sen, och efter det åker han hem till stan. men som tur va så kom jag på att andra avenyn är ikväll, så ska se det.

förövrig så ska jag hoppa i säng tidigt ikväll, eftersom jag inte fick sova speciellt mycket inatt. Och ska upp redan klockan sex imorgon bitti. nu ska jag fortsätta och se på one tree hill, innan jag ska lägga mig i ett bad. gilla!

jag älskar dig hundra varv runt jorden, om inte mer!

nothing else to say

har nydligen kommit hem från emil, nu ligger jag i sängen och fryser som en tok. stannade hemma idag från skolan, har knappt sovit nått inatt. vridit och vänt på mig hela tiden, så ska sätta på one tree hill nu så får vi se om jag lyckas somna, vilket skulle vara väldigt skönt..


091109



ligger i sängen nu, är precis hemkommen från skolan. äntligen är måndagen snart förbi, eller snart och snart. vi är iallafall inne på eftermiddagen. bli inte förvånade nu, men jag vart glad imorse när jag kom till skolan. vilket inte är så ofta enligt mig, men imorse hade nog lärarna fått något ryck. eller vad man nu ska kalla det. dom hade gjort hur mysigt som helst i vårat klassrum där vi skulle suttit och nött vårat underbara tema. men isället fick vi massage av varandra då förstårs, dom hade även gjort en sovhörna med några madrasser och kuddar. om det ändå vore så varje morgon man kommer frusen och trött och vet att man ska sätta sig att skriva eller antligen lyssa på massa babbel.

har också en nackdel i detta underbara inlägg, min hals gör fruktansvärt ont. ni kanske med har haft så ont någongång att det knappt går och svälja, man får lixsom anstränga sig för att svälja och varje gång man sväljer så ångrar man sig för det gör så ont.

nae, nu måste jag hoppa in i duschen innan emil kommer. annars blir han galen om han står här utanför och väntar på mig och jag inte ens har hoppat in i duschen. så dags att dra sig. Tjing


n e w w e e k

enligt mig själv har jag verkligen ingenting att göra nu. visst finns det alternativ. jag skulle kunna plugga, städa duscha vilket jag behöver. whatever. men det är inget alternativ för mig just nu.

vill också krypa ner rätt tidigt ikväll, men inte själv. som jag måste. jag känner mig inte heller något specieltt pepp tills att gå upp vid sex imorgon bitti, eller skola överhuvudtaget. att veta om att man har mer plugg än vanligt denna vecka kommer inte göra enklare att gå upp imorgon när väcka klockan ringer och dödar mig.

muntlig redovisning på onsdag, vilket betyder att alla papper och innehåll som jag ska berätta om måste vara  klart. ja, så jag förstår vad jag står och babblar om.
raport om tvååringen och femåringen ska vara inne på onsdag.
har matte läxa tills på fredag.

om vi säger såhär, att sitta och plugga och koncentrera sig på en sak när man kommer hem från skolan, är inte min sak. och jag är väldigt bra på att skjuta upp saker, när jag inte orkar. vilket jag inte kan göra den här veckan. så depp är bara förnamnet på denna vecka!

men imorgon har jag bestämmt mig att jag ska sola, som jag nu har jag sagt dom senare två veckorna. men aldrig gjort det. typiskt mig. bäst att avsluta detta inlägg, innan ni får spader på mig. gnälla kan jag vara bra på ibland. hej!


hjärta


hjärta.

nu är min vita helg över, det är söndag och sängen lockar mest tillsammans med några one tree hill avsnitt.

för att sammanfatta helgen lite kort så har den varit bra. i fredags var jag en stund med tjejerna, men vart inte alls för länge, för alla gav sig åt olika håll. vilket inte är allt för ofta. igår kom emil och hämtade mig här hemma runt tre tiden, sedan åkte vi och handla tacos. sen när vi kom hem satte vi igång och laga det, gott vart det också.. runt sex tiden skjusade vi in anton till stan, han skulle på fest i hageby. sedan vart det mys, och åter en bil resa till stan vid tio för att hämta lena, får förstårs inte glömma och nämna att vi stanna och käka på donken inte.

är precis hemkommen, så nu kurrar magen för fullt. så tjing!


LOV(E)

snart kommer emil till mig, sen ikväll ska vi hämta lena i norrköping, sen får vi se.


091106

det är fredag, och det är underbart. men nått kom i vägen. jag vill helst av allt bara gå ut och ösa och känna känslan igen.



såg ni idol? jag hoppas inte jag är ensam om att gråta krokodil tårar, nog om det.

min vecka, har varit jobbig. har hört den förbannande väckar klockan ringa 6 varje morgon, kill me! men på samma sätt har den varit bra, har ägnat min lediga tid och vart med emil, varje dag i veckan. nu ligger jag i min säng helt själv, alltså ingen famn att krypa intill. men bara några meter utanför mitt rum ligger mamma i soffan och är redo om jag skulle ropa, de känns tryggt. jag är väldigt trött och behöver lite one tree hill. vart efter kommer jag sova som ett barn, så lika bra att säga godnatt nu!




God kväll!

God kväll alla lyriska läsare som bara väntar på ett inlägg. veckan har bestått av skola, pv, och mina bästa vänner. har varit en ganska så lugn skoldag, slutade vid tolv, ja de var skönt. efter det gick jag och gecka på stan och kollade på jacka åt henne, och åt på kicken kebab som vi nästan gjort alla vecko dagar. not good for us! men det går inte gå förbi där utan att INTE äta. snart kommer emil och hämtar mig, så måste packa lite fort nu och sedan hoppa in i duschen. 

imorgon är det helg, och då mår jag bra. nu tog orden slut, men ett puss kan ni få!


goodnight

ligger i sängen och äter nyponsoppa, mums! ska snart krypa ner och försöka sova, blir väl nått avsnitt one tree hill innan. vill inte höra min väckar klocka ringa 6 imorgon, nej så himla jobbigt. godnatt!


min helg

skulle bara påminna er om att jag faktiskt fortfande lever, har också hittat tillbaka till min aldelles egna blogg, som var ett bra tag sen jag uppdatera. 

eftersom som jag inte skrivit på länge så har ni ju säkert ingen aning om vart jag har hållt hus i helgen, så kanske ska börja med det. i fredags spenderade jag min dag tillsammans med mina bästa vänner hemma hos malin. kvällen erbjöd på dricka, spel, dans och skratt i mängde såklart. riktigt lyckat, och jag mådde bra!

I lördags åkte jag och malin in till stan vid sisodär elva tiden, skulle nämligen titta efter lite kläder. jag fick med mig ett par urtjusiga tights hem, som jag storm trivs i och ett svart linne. på eftermiddagen åkte vi hem till tove och myste, lite senare kom tingvall, jonathan, linus och hanna och hälsade på. på något lustigt vänster hamnade vi sedan i stan på donken, hm? kvällen spenderade jag med emil hos hans pappa. efter några timmar där, gick vi sedan hem till emil och sov gott.

söndagen åkte jag ner till emmah, senare på eftermiddagen gick vi och tittade på hockey matchen. dom spelade mot motala den här gången och vann med 2-0. härligt! efter det åkte jag hem tog det lungt, sen vid 7 kom emil och hämta mig här hemma, så åkte vi och handla. sen vidare hem till emil. sen var det dags att hoppa i säng. kände sig väl inte allt för pepp, för en hel skolvecka framför sig dirket. nej inte jag iaf.

och snart är måndagen också förbi oss, känns skönt. idag har jag inte gjort mer än att vara i skolan, slutade vid två så tog bussen hem direkt. och nu ligger jag i sängen, och ska snart lägga mig i ett varmt och skönt bad. senare blir det självklart lite one tree hill, gilla gilla!

kan också tilllägga att emma dahlholm klippte mig någon dag i veckan, så nu är det en aning kortare sen har jag skaffat mig lugg med, lägger upp en bild så ni kan se.








RSS 2.0